Firma System urządzeń Komponenty Serwis/Obsługa Kontakt Nowości
Zakład w Aurolzmuenster

Firma

Od ponad 40 lat firma Scheuch GmbH, z siedzibą w Aurolzmuenster (górna Austria), jest kompetentnym partnerem handlowym w dziedzinie odpylania i ochrony środowiska.

Instalacje odpylania, technika odciągowa, sorpcja gazów szkodliwych firmy SCHEUCH są z powodzeniem stosowane na całym świecie w różnych dziedzinach przemysłu; przetwórstwo drewna, płyt wiórowych, MDF i OSB, w przemyśle hutniczym, odlewnictwie, przemyśle cementowym, wapienniczym i gipsowym, przemyśle metali kolorowych, lekkich i ciężkich oraz przemyśle chemicznym.

Wykonywane przez firmę Scheuch urządzenia i komponenty instalacji, zapewniają, dzięki stałemu ich doskonaleniu, najwyższy poziom techniki. Najwyższej jakości wykonanie potwierdza się w ciągłej bezawaryjnej pracy urządzeń.

Ofertę firmy Scheuch poszerzają Kompleksowe usługi takie jak: projektowanie, prace inżynierskie, montażowe, rozruchy, serwisowanie urządzeń i pomiary emisji gwarantując odpowiednią jakość i bezpieczeństwo klientów.

Opis firmy:
Firma powstała: 1963